Terapi klinik
H-OCD

Psykolog…Cykolog… Cykler du meget?

En gang på psykiatrisk afdeling snakkede jeg med en patient, som spurgte, hvad jeg læste. Jeg svarede psykologi, og hans svar på dette var: ”Cykologi…. Cykler du meget?” Nej, svarede jeg dengang. I dag ville jeg svare ja.

Flere af vores klienter kan finde det svært at komme ind til os i klinikken og mange af vores klienter oplever også, at deres udfordringer primært udspiller sig i hjemmet. Det kan derfor være svært at arbejde med det direkte i selve klinikken. En løsning på dette er, at jeg hopper på min cykel og kommer hjem til klienten.

Har du svært ved at komme ud? Ring til os, så kommer vi gerne hjem til dig.

 

Mvh Cykelog Silje Westerheim

Kognitiv Terapi København

 

Relaterede indlæg

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere