Psykolog…Cykolog… Cykler du meget?

En gang på psykiatrisk afdeling snakkede jeg med en patient, som spurgte, hvad jeg læste. Jeg svarede psykologi, og hans svar på dette var: ”Cykologi…. Cykler du meget?” Nej, svarede jeg dengang. I dag ville jeg svare ja.

Flere af vores klienter kan finde det svært at komme ind til os i klinikken og mange af vores klienter oplever også, at deres udfordringer primært udspiller sig i hjemmet. Det kan derfor være svært at arbejde med det direkte i selve klinikken. En løsning på dette er, at jeg hopper på min cykel og kommer hjem til klienten.

Har du svært ved at komme ud? Ring til os, så kommer vi gerne hjem til dig.

 

Mvh Cykelog Silje Westerheim

Psykologerne Dam & Westerheim – Kognitiv & Metakognitiv Terapi

 

Måske vil du også være interesseret i:

Kontakt os

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til behandling. Vi besvarer alle henvendelser inden en hverdag.
Del denne post: