Anbefal psykolog
H-OCD

Anbefalinger af en god psykolog i København

 

Anbefaling af en god og dygtig psykolog

Jagten på den gode psykolog kan være en udfordring, og junglen af behandlingstilbud kan gøre det uhyre svært at navigere i. Hvordan ved man, at ens behandler er god? Referencer fra tidligere klienter vil for mange kunne give tryghed, genklang og håb hos den, som søger efter at finde den rigtige behandler og behandling. Mange ringer derfor til os og efterspørger referencer fra tidligere klienter hos os.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i mødet med os. Vi håber derfor, at kunne danne en tryghed gennem at henvise til foreninger og behandlere, som vi har stor respekt for, og som henviser til os. Tavshedspligten udspringer af et grundlæggende princip om, at klienter/patienter skal give oplysninger og informationer til psykologen i tilliden til, at disse ikke videregives. Af hensyn til din tryghed ønsker vi at læse tavshedspligten i den mest konservative form, og i samråd med etiknævnet har vi valgt at ikke referere til tidligere klienters erfaringer hos os. I stedet refererer vi til behandlere/foreninger, som refererer til os. 

 

Du kan finde Kognitiv Terapi København på følgende behandlerlister:

OCD-foreningens behandlerliste her

Angstforeningen anbefaler:

Angstforeningen anbefaler psykologer/psykiatere, der står på terapeutlisten på www.sakt.dk, og på denne liste finder du Kognitiv Terapi København. 

Du kan finde Kognitiv Terapi København i følgende selskab/organisationer:

Selskab for Adfærds- og Kognitiv Terapi: 

På oversigten optages autoriserede psykologer og speciallæger i psykiatri og børne & unge psykiatri med efteruddannelse i kognitiv terapi af 2. eller 3. bølge, svarende til minimum to års terapeutuddannelse. Derudover er terapeutens hovedbeskæftigelse klinisk arbejde.  

Metakognitiv terapi:

I takt med metakognitiv terapis udbredelse er der dog desværre flere og flere behandlere som slår sig op på at udøve metakognitiv terapi uden at have tilstrækkelig uddannelse i metoden. Du kan sikre dig kvaliteten ved at sørge for, at din behandler er certificeret fra MCT Institute.

Her finder du også Kognitiv Terapi København: Se den danske liste over certificerede psykologer her.

 

Flere behandlere – både psykiatere og psykologer anbefaler os.

Psykologanbefalinger:

Du kan finde os her i det Århusianske psykologhus ReView, som er førende psykologer indenfor metakognitiv terapi i Århus 

De anbefaler os også på google:

Det norske metakognitive psykologhus Metakognitiv Terapi Oslo har anbefalet os på google:

Tricas-psykologerne med afdelinger både i Vejle, Odense og København refererer til os:

Psykiateranbefalinger:

Nordkystens Psykiater, Camilla Hjort Nielsen skriver følgende på sin hjemmeside: 

 “Jeg har et fint samarbejde med psykologer og kan anbefale: psykolog Silje Westerheim” Find referencen her: http://www.nordkystenspsykiater.dk/samarbejdspartnere/

samt på google: 

Psykiater Magnus Sjögren, Ph.d og lektor ved Københavns Universitet refererer til vores klinik på sin hjemmeside: 

samt på google: 

Herudover oplever vi, at en stigende antal læger refererer til vores klinik.

Vi har skrevet et blogindlæg om, hvad det ellers er godt at være opmærksom på i jagten på den gode psykolog. Læs eller genlæs dette her: 


 

 

 

Her finder du også en lille vejledning til, hvordan du kan finde en dygtig psykolog, hvis du har en henvisning fra egen læge. 

 

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

 

 

Hos os kan du være helt tryg ved, at vi tager dit privatliv – og også dine oplevelser med os – helt alvorligt!

 

 

Fra Synnøve, Karen, Maja, Carina, Nanna, Emilie og Silje i KTK

 

 

 Kognitiv Terapi København v/ Dam & Westerheim

Relaterede indlæg

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere