Anbefalinger af en god psykolog i København

Anbefaling af en god og dygtig psykolog

Jagten på den gode psykolog kan være en udfordring, og junglen af behandlingstilbud kan gøre det uhyre svært at navigere i. Hvordan ved man, at ens behandler er god? Referencer fra tidligere klienter vil for mange kunne give tryghed, genklang og håb hos den, som søger efter at finde den rigtige behandler og behandling. Mange ringer derfor til os og efterspørger referencer fra tidligere klienter hos os.

Her kan du finde

Psykologerne Dam & Westerheim

OCD-foreningens behandlerliste her

https://ocd-foreningen.dk/wp-content/uploads/2017/04/Behandlerliste-februar-2017.pdf

Angstforeningen anbefaler:

https://www.angstforeningen.dk/index.php?page=far-du-kognitiv-terapi

Angstforeningen anbefaler psykologer/psykiatere, der står på terapeutlisten på www.sakt.dk, og på denne liste finder du Psykologerne Dam & Westerheim.

Selskab for Adfærds- og Kognitiv Terapi: 

http://sakt.dk/find-terapeut/?action=search

På oversigten optages autoriserede psykologer og speciallæger i psykiatri og børne & unge psykiatri med efteruddannelse i kognitiv terapi af 2. eller 3. bølge, svarende til minimum to års terapeutuddannelse. Derudover er terapeutens hovedbeskæftigelse klinisk arbejde.  

Metakognitiv terapi:

I takt med metakognitiv terapis udbredelse er der dog desværre flere og flere behandlere som slår sig op på at udøve metakognitiv terapi uden at have tilstrækkelig uddannelse i metoden. Du kan sikre dig kvaliteten ved at sørge for, at din behandler er certificeret fra MCT Institute.

Her finder du også Psykologerne Dam & Westerheim: Se den danske liste over certificerede psykologer her.

 

Det Århusianske psykologhus ReView, som er førende psykologer indenfor metakognitiv terapi i Århus har anbefalet os på google: 
“Mine varmeste anbefalinger til Psykologerne Dam & Westerheim! Jeg har været på kursus med klinikkens ejere adskillige gange og har meget stor respekt for deres høje faglighed og behagelige måde at møde deres medmennesker på.”
 
Det norske metakognitive psykologhus Metakognitiv Terapi Oslo har anbefalet os på google:
“Jeg kender psykologerne på Kognitiv Terapi Copenhagen som ledere inden for kognitiv og metakognitiv terapi, udover behandling af OCD. Inden for disse fag kan du ikke finde en bedre psykolog i København.”
 
Tricas-psykologerne med afdelinger både i Vejle, Odense og København refererer til os:

https://tricas.dk/kontakt/
Nordkystens Psykiater, Camilla Hjort Nielsen skriver følgende:
 

“Jeg kan varmt anbefale psykologerne i Psykologerne Dam & Westerheim som jeg igennem et par år har haft et givende samarbejde med. De udviser en høj grad af professionalisme, empati og omsorg for alle klienter. Et forløb hos Psykologerne Dam & Westerheim garanterer et brugbart og effektivt behandlingsforløb”.

Psykiater Magnus Sjögren, Ph.d og lektor ved Københavns Universitet anbefaler os: 

“Vi på Edubrain psykiatriske klinik har gennem flere år haft et rigtig godt samarbejde med psykologerne hos Kognitiv Terapi i København. Vi sætter især pris på deres høje professionalisme sammen med en behagelig og personlig tilgang. Vi kan kun varmt anbefale dem og ser frem til mange flere års positivt samarbejde.”

Herudover oplever vi, at en stigende antal læger refererer til vores klinik.

Vores klienter anbefaler os:

Jeg startede hos min psykolog med følelsen af, at mine bekymringer og grublerier fyldte alt for meget, samtidig med at jeg havde accepteret, at sådan var det og ikke kunne se, hvordan det skulle være muligt at ændre eller kontrollere. Under mit forløb med min psykolog, har hun hjulpet mig til at indse, at mange af de ting jeg ikke troede jeg kunne ændre eller som jeg troede var en del af min personlighed og den jeg var, handlede om min angst og uhensigtsmæssige måder at håndtere mine tanker og bekymringer. Med lige dele omsorg, humor og “skubben på” har jeg altid følt mig tryg og godt tilpas i min psykologs selskab»

Kvinde, 30 år, metakognitiv terapi for social fobi og panikangst

"Jeg har igennem flere år været plaget af OCD og angst. I forbindelse med, at jeg blev mor, blussede OCD'en desværre op for fuld lue. Terapien og de redskaber jeg har fået derigennem har hjulpet mig med at tæmme OCD'en og det betyder, at jeg i dag kan leve et liv med mindre OCD og mere livsglæde og nærvær. Vigtigst af alt kan jeg nyde livet med min datter"

Kvinde, 34 år

"Jeg går altid fra min psykolog med en “aha-oplevelse”, lettere i hovedet og følelsen af at være stærkere og mere rustet til selv at kunne håndtere tanker og situationer, jeg førhen ikke troede var muligt. De værktøjer jeg har fået af min psykolog har været guld værd, og det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke startede hos hende noget før"

Kvinde, 30 år, terapi for angst

"Hos Silje bliver jeg altid mødt med enorm empati, nærvær og professionalisme. I trygge rammer med plads til både alvorlighed og humor, oplever jeg at blive støttet og udfordret på allerfineste vis. Det bedste er, at jeg har fået konkrete redskaber, som jeg bruger hver eneste dag og som gør mig i stand til at navigere i det, som er svært"

Kvinde, 30 år, OCD-behandling

"At starte hos Silje har været en af de bedste og vigtigste beslutninger jeg nogensinde har taget. Jeg anbefaler hende til alle jeg kender, for alle burde have en Silje, hvis man har brug for det"

Kvinde 30 år, metakognitiv terapi for angst

"Min psykolog er god til at kombinere professionalitet med varme og omsorg. Hun har været ekstremt lyttende og opmærksom på mine reaktioner og fremskridt i hele forløbet. Dette har bidraget til en følelse af samarbejde og fælles målsætning i behandlingen"

Kvinde 19 år, Behandling for BDD

"Jeg kan varmt anbefale Psykologerne Dam & Westerheim. Jeg har været gennem et forløb, hvor min psykolog har været meget professionel og behagelig. Hele forløbet har været meget trygt, og jeg har værdsat det store fokus på at anvende øvelser og værktøjer i daglidagen. Mit forløb har uden tvivl været en meget positiv oplevelse"

Kvinde, 27 år

"Jeg har været glad for mit forløb hos Psykologerne Dam & Westerheim, hvor jeg har fået hjælp til min angst. Jeg oplevede at min angst gjorde at jeg mistede kontrollen og var ked af det hele tiden. Jeg fik hjælp til, hvordan jeg kunne være med mine tanker uden at blive bange for dem. Jeg føler mig stærkere her på den anden side af forløbet"

Kvinde, 29 år

"Jeg er yderst glad for at have fundet frem til Maja fra Psykologerne Dam & Westerheim. Hun er en fantastisk hjælp for mig, i forhold til at håndtere de problematikker jeg går og døjer med i hverdagen. Jeg har allerede anbefalet psykologerne til mine nærmeste og vil fortsat gøre det. Tusind tak for hjælpen. :-)"

Mand, 29 år

"Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Psykologerne Dam & Westerheim, hvor jeg har været i OCD behandlingsforløb hos psykolog Maja Dam. Maja er en meget dygtig og empatisk psykolog, der har en stor viden og faglighed på OCD-området"

Kvinde, 34 år

"Silje fremstår meget professionel med dyb respekt for mig Silje har en helt unik personlighed fuld af empati overfor mine udfordringer"

Kvinde, 59 år

Vi har skrevet et blogindlæg om, hvad det ellers er godt at være opmærksom på i jagten på den gode psykolog. Læs eller genlæs dette her: 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Fra Hanin, Karen, Maja, Marie, Kasia og Silje i D&W

Psykologerne Dam & Westerheim – Kognitiv & Metakognitiv Terapi

Måske vil du også være interesseret i:

Kontakt os

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til behandling. Vi besvarer alle henvendelser inden en hverdag.
Del denne post: