Eksklusiv metakognitiv gruppeterapi

Start onsdag d. 31/7-2024 kl 1730 – 1930.

Som noget helt nyt i klinikken tilbyder vi nu en eksklusiv metakognitiv gruppeterapi med maks 6 deltagere. Gruppen er målrettet stress, angst og depression. Pris for gruppeforløbet er 4200 kr samlet for 12 timer, svarende til 350 kroner pr session.

Metakognitiv terapi og depression

Metakognitiv gruppeterapi målrettet angst, stress og depression

Hvis du overvejer at deltage i metakognitiv gruppeterapi, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder denne terapiform til personer, der ønsker at arbejde med deres negative tanker, tristhed eller ængstelighed for at opnå varige ændringer i deres adfærd og følelsesmæssige tilstand.

Metakognitiv gruppeterapi er en terapiform, hvor du deltager i en gruppe med andre personer, der er ligesindede, og som oplever udfordringer lignende dine egne. Gruppen ledes af en psykolog med erfaring med metakognitiv terapi for både forskellige angstlidelser, stressproblematikker og depression. Gennem terapien vil du lære at håndtere dine tanker og følelser på nye måder igennem kyndig vejledning af vores dygtige psykolog Marie.

Metakognitiv terapi er særlig velegnet til dig som:

Det er vigtigt at vælge en terapeut, som er kompetent, og som kan hjælpe med netop de udfordringer, du har. Vores psykolog har god erfaring med metakognitiv terapi.

Lidt praktisk

Forløbet er et korttidsforløb med møder hver uge fordelt over 6 mødegange. Pris for gruppeforløbet er 4200 kr samlet for 12 timer, svarende til 350 kroner pr session. Det er derfor et langt billigere alternativ end individuelle samtaler. Der gives ikke tilskud fra Danmark til gruppeterapi i denne gruppe. Pakkeprisen er en fast pris for et fuldt forløb.

Hvis du ønsker at deltage i metakognitiv gruppeterapi, så er du velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne tale med dig om dine behov og forventninger til terapien og give dig mere information om, hvordan vores behandling kan hjælpe dig med at opnå de resultater, du ønsker.

Hvorfor metakognitiv terapi?

Metakognitiv terapi er en veldokumenteret, evidensbaseret behandlingsform, som er særlig velegnet til angst, stress og depression.

I metakognitiv terapi vil du allerede i de indledende samtaler få en forståelse for, hvad der vedligeholder dine udfordringer samt få redskaber og hjemmeopgaver for at bryde mønstrene. Vi benytter både verbale teknikker og guider dig igennem øvelser, så du kan opdage, at du kan distancere dig fra dine tanker og behandle tankerne på nye måder. 

Vi går systematisk til værks og udforsker dine nuværende strategier og tilbyder nye perspektiver. Vi har skrevet små guides om metakognitiv terapi for bekymringsangst, depression, helbredsangst, panikangst og jalousi mm. 

Kontakt os

Her kan du booke en tid direkte. Du er også velkommen til at skrive til os, hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker at blive ringet op af en af vores psykologer.