Kontakt Psykologerne

De autoriserede psykologer hos Psykologerne Dam & Westerheim har mangeårig og alsidig erfaring og følger den nyeste forskning inden for kognitiv adfærdsterapi og metakognitiv terapi.

Vi er medlemmer af Dansk Psykologforening, medlemmer af SAKT (Selskab For Adfærds- og Kognitiv terapi), Certificeret metakognitiv psykolog af MCT-institute, samt autoriseret af Psykolognævnet. Kontakt psykologerne her:

Kort ventetid

Vi bestræber os på at have få dages ventetid på konsultationer. Vi besvarer hurtigst muligt alle henvendelser og behandler naturligvis al information fortroligt.

Du er velkommen til at kontakte os på vores fælles telefonnummer eller fælles e-mail. Vi har åbent på telefonen fra klokken 08:00-18:00 mandag-fredag, hvor du træffer vores søde sekretær.

Du kan træffe en af psykologerne i telefontiden:

  • Mandag: 13:00-13:30
  • Tirsdag - fredag: 11:30-12:00
  • Lørdag & Søndag: lukket

Skriv til os

Her kan du skrive til os, hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker, at vi ringer dig op

Find vej

Indre by København

Valkendorfsgade 30, 2. sal
1151 København K

Praksissen ligger i en sidegade til Købmagergade kun 8 minutters gang fra Nørreport station og metroen.

Der er muligheder for parkering i Valkendorfsgade og de omkringliggende gader. Illums parkeringshus ligger blot få minutter herfra.

Alle konsultationer finder sted på denne adresse medmindre andet er specificeret.

Valby

Knuthenborgvej 12
2500 Valby

Praksissen ligger i en stille villavej i Valby

Der er muligheder for parkering i udenfor døren. Vær opmærksom på: alle konsultationer finder sted i København K med mindre andet er specificeret.