Almenpsykologiske problemstillinger

I vores praksis behandler vi almenpsykologiske problemstillinger såsom sorg og krise, skyld og skam.

Vi er trænet i at kunne hjælpe dig i at træffe svære beslutninger og hjælpe dig med det aktuelle dilemma. En sådan problematik kan være en del af et længere behandlingsforløb, men det kan også være et kortere forløb med fokus på rådgivning eller coaching.

Mange, som kontakter os, er bekymret for, at deres problem er for lille til at opsøge psykologhjælp. Hvis du oplever, at dit problem er en udfordring, vil vi meget gerne forsøge at hjælpe dig.

Søger du en god og dygtig psykolog i København?

Kontakt os, hvis du er i tvivl

Når man kontakter os, er det ofte fordi man befinder sig i en situation, hvor man føler sig fastlåst og ikke ved hvordan man kan løsrive sig fra det. Det er dog ikke alt, vi kan behandle. Vi er dog ret søde til at spørge ind til dine udfordringer, inden vi booker en tid, så vi ved, at det er noget, vi har kompetence til at give os i kast med. Hvis du er det mindste i tvivl, vil vi altid meget gerne tilbyde en uforpligtende snak på telefonen

Ring gerne til os, eller send os en mail og hør nærmere, hvis du er i tvivl.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os, og vores psykolog Maja vil meget gerne vejlede dig til hvem af psykologerne og hvilken metode, som kan passe bedst til netop dig og dine behov og ønsker.