Er du vores nye kollega?

Hej!

Er du vores nye kollega?

Vi søger en sød, dygtig og engageret psykolog til vores kognitive praksis i København K. Du er autoriseret og trænet og uddannet indenfor kognitive terapiformer (fx KAT, ACT, MCT, Compassion Focused, skematerapi, mindfulness etc.), enten med voksne og/eller børn. Du har lyst og tid til at ivaretage klienter enten på dagstid eller aften. Du har dit eget CVR nummer.

Vi står for alt det praktiske med booking af klienter, markedsføring, kaffe, samt lækre lyse lokaler i København K. Vi har ikke mulighed for at booke en fuld uge, men der er mulighed for enkelte dage/enkelte aftener.

Læs mere om vores speciale og vores behandlingsområder på vores hjemmeside – der vil være mulighed for, at vi kan markedsføre netop dine kompetencer, fx indenfor børneområdet/spiseforstyrrelser/testning etc., så der er muligheder for at forme din arbejdsdag, så den bedst muligt matcher dine interesser og kompetencer – dog indenfor de kognitive retninger.

Send os en ansøgning hvor du specificerer hvor meget og hvilke arbejdstider, du foretrækker (antal dage/aftener).

Læs mere her:

kognitivterapikbh.dk

Ansøgning kan sendes til psykologerne@kognitivterapikbh.dk. Du er også meget velkommen til at sende os en mail, hvis du har yderligere spørgsmål.

ANSØGNINGFRIST: 11/11-2016.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Maja og Silje

Måske vil du også være interesseret i:

Kontakt os

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til behandling. Vi besvarer alle henvendelser inden en hverdag.
Del denne post: