Velkommen til Kognitiv Terapi København

Kognitiv Terapi København er en specialiseret psykologpraksis i det centrale København og med en afdeling i Valby. Vi er eksperter i behandling af angst, OCD, depression og stress hos voksne og unge. Vi har mangeårig og alsidig erfaring med kognitiv- og metakognitiv behandling efter adskillige år i privat praksis.

Høj faglighed

Vi er medlemmer af Dansk Psykologforening og er autoriseret af Psykolognævnet. Faglighed vægtes højt, og vi får løbende supervision af specialister. Vi holder os ajour med den nyeste forskning inden for kognitiv behandling gennem litteratur og kurser. Og vi har som minimum en toårig kognitiv videreuddannelse. Vi står på OCD-foreningen og Angstforeningens behandlerliste, du finder os på SAKTs liste over godkendte kognitive psykologer, samt MCT-institutes liste over godkendte metakognitive psykologer.

Vores metode

Vores primære metoder er kognitiv adfærdsterapi og metakognitiv terapi, men vi er også opdateret på andre behandlingsmetoder såsom mindfulness og Acceptance and Commitment Therapy. Det er vigtigt for os at skræddersy en behandling, som passer godt til dine behov, så vi bedst kan hjælpe dig. Ud over individuelle forløb varetager vi også supervisionsopgaver blandt andet for psykologer på vej mod autorisation samt kursusvirksomhed.

Skal vi hjælpe dig?

 

Kontakt os endelig for nærmere information om, hvad vi kan tilbyde dig, og få en uforpligtende snak med en af psykologerne.

På vores hjemmeside vil du også kunne finde svar på mange af dine spørgsmål.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores praksis.

3 + 1 = ?