Eksklusiv Metakognitiv Gruppeterapi

VI HAR DESVÆRRE INGEN GRUPPER I ØJEBLIKKET. Som noget helt nyt i klinikken tilbyder vi nu en eksklusiv metakognitiv gruppeterapi med maks 5 deltagere.  Gruppen er målrettet stress, angst og depression. Pris for gruppeforløbet er 4200 kr samlet for 12 timer, svarende til 350 kroner pr session.

Metakognitiv gruppeterapi målrettet angst, stress og depression

Hvis du overvejer at deltage i metakognitiv gruppeterapi, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder denne terapiform til personer, der ønsker at arbejde med deres negative tanker, tristhed eller ængstelighed for at opnå varige ændringer i deres adfærd og følelsesmæssige tilstand.

Metakognitiv gruppeterapi er en terapiform, hvor du deltager i en gruppe med andre personer, der er ligesindede, og som oplever udfordringer lignende dine egne. Gruppen ledes af en psykolog med erfaring med metakognitiv terapi for både forskellige angstlidelser, stressproblematikker og depression. Gennem terapien vil du lære at håndtere dine tanker og følelser på nye måder igennem kyndig vejledning af vores dygtige psykolog Marie.

Metakognitiv terapi er særlig velegnet til dig som:

  • er fastlåst i dine tanker, følelser og handlingsmønstre, 
  • oplever, at bekymringer og grublerier fylder, og som har lyst til at arbejde med dem
  • har et ønske om en terapiform, som giver et svar på, hvad der vedligeholder dine følelsesmæssige udforinger, og hvordan dette mønster kan brydes.
  • Har et ønske om at få værktøjer til at håndtere tanker og følelser på nye måder
  • Har ønske om at få opgaver mellem sessionerne som er målrettet dine udfordringer.

Det er vigtigt at vælge en terapeut, som er kompetent, og som kan hjælpe med netop de udfordringer, du har. Vores psykolog har god erfaring med metakognitiv terapi.

Lidt praktisk

Forløbet er et korttidsforløb med møder hver uge fordelt over 6 mødegange. Pris for gruppeforløbet er 4200 kr samlet for 12 timer, svarende til 350 kroner pr session. Det er derfor et langt billigere alternativ end individuelle samtaler. Der gives ikke tilskud fra Danmark til gruppeterapi i denne gruppe. Pakkeprisen er en fast pris for et fuldt forløb.

Hvis du ønsker at deltage i metakognitiv gruppeterapi, så er du velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne tale med dig om dine behov og forventninger til terapien og give dig mere information om, hvordan vores behandling kan hjælpe dig med at opnå de resultater, du ønsker. Du kan læse mere om Marie her: https://kognitivterapikbh.dk/om-os/.

Hvorfor metakognitiv terapi?

Metakognitiv terapi er en veldokumenteret, evidensbaseret behandlingsform, som er særlig velegnet til angst, stress og depression. 

Skriv til os

Vores samarbejdspartnere siger

Kognitiv terapi i københavn Anbefaling fra en samarbejdspartner Kognitiv terapi

Karin Sjögren og Magnus Sjögren

Speciallæge i psykiatri, www.edubrain.se Speciallæge i psykiatri, www.edubrain.se
★★★★★
5 | 5
Vi på Edubrain psykiatriska mottagning har sedan flera år ett mycket bra samarbete med psykologerna på Kognitiv Terapi i Köpenhamn. Vi uppskattar särskilt deras höga grad av professionalitet tillsammans med ett trevligt och personligt bemötande. Vi kan bara varmt rekommendera dem och ser själva fram emot många fler år av positivt samarbete. Read more...
Kognitiv terapi i københavn Anbefaling fra en samarbejdspartner Kognitiv terapi

Camilla Hjorth Nielsen

Speciallæge i psykiatri, Nordkystens psykiater Speciallæge i psykiatri, Nordkystens psykiater
★★★★★
5 | 5
Jeg kan varmt anbefale psykologerne i Kognitiv Terapi København, som jeg igennem et par år har haft et givende samarbejde med. De udviser en høj grad af professionalisme, empati og omsorg for alle klienter. Et forløb hos Kognitiv Terapi København garanterer et brugbart og effektivt behandlingsforløb. Read more...
Kognitiv terapi i københavn Anbefaling fra en samarbejdspartner Kognitiv terapi

Dorte Fløe Lemming

Psykolog Psykologhuset ReView, Århus Psykolog Psykologhuset ReView, Århus
★★★★★
5 | 5
Mine varmeste anbefalinger til Kognitiv terapi København! Jeg har været på kursus med klinikkens ejere adskillige gange og har meget stor respekt for deres høje faglighed og behagelige måde at møde deres medmennesker på. Read more...
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere