Velkommen til Kognitiv Terapi København. Vi er specialiseret indenfor kognitiv terapi og metakognitiv terapi.

Kognitiv Terapi København er en specialiceret psykologklinik i København K og Valby. Vi er eksperter i behandling af angst, depression og OCD, og vi er uddannet i kognitiv terapi og metakognitiv terapi – terapiformer som er anbefalet af den danske og britiske Sundhedsstyrelse.

Udover en høj faglighed er det vigtigt for os, at du føler dig mødt af en imødekommende og nærværende psykolog, som du også har lyst til at snakke med. Vi tror på, at fysiske rammer gør en forskel. Vores lokaler er lyse og luftige og tilbagetrukket fra byens larm. Der er varm kaffe og the på kanden og de nyeste magasiner i venteværelset.

Terapi

Vi tilbyder terapi med udgangspunkt i kognitiv og metakognitiv terapi til børn, unge og voksne. Det er vores mål at give dig den bedst mulige behandling. Vi tilbyder derfor evidensbaseret og effektiv behandling og holder os opdateret på den nyeste forskning. Derudover holder vi løbende vores kompetencer ved lige ved hjælp af kurser og supervision.

Vi hjælper vores klienter med at få et overblik over deres problemstillinger samt konkret hjælp til at ændre på problemet.

Med terapien fokuserer vi på via psykoedukation og redskaber at gøre vores klienter selvhjulpne til fremadrettet at kunne håndtere deres udfordringer.

  • Kognitiv terapi

    Med kognitiv terapi benyttes en stor variation af teknikker for at ændre tanker, adfærd, følelser og kropsfornemmelser.

  • Metakognitiv terapi

    Metakognitiv terapi er en nyere behandlingsform, som i løbet af det sidste årti har vist sig at være særdeles effektiv i behandling af angstlidelser, OCD og depression.

  • Supervision

    Vi tilbyder supervision til psykologer på vej mod autorisation samt andre faggrupper.

Therapy in English

We offer Cognitive Behaviour Therapy in English

Bestil tid

Her kan du nemt og hurtigt bestille en tid

Behandling

Her kan du læse mere om vores behandlingsområder